SAKARYA / HENDEK - Cumhuriyet İlkokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü programı düzenlendi. Çanakkale Zaferimizin 108. Yıl dönümünde başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz organizasyonu kapsamında İlçemizde düzenlenen akıl ve zekâ oyunları turnuvasında Qbitz alanında öğrencimiz Başak ÇELİK birinci, Küre alanında öğrencimiz Yunus Emre ZALADİN üçüncü olarak dereceye girmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇEKİÇCİOĞLU dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını takdim ettiler. Turnuvada bizi bu gururu yaşatan öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz organizasyonu kapsamında okul bünyesinde düzenlenen akıl ve zekâ oyunları turnuvasında öğrencilerimiz çeşitli oyunlarda yarışarak okul kapsamında dereceye girip İlçe düzeyinde yarışmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz ve bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 2023 yılının "Âşık Veysel Yılı" olarak kutlanmasına ilişkin genelgesi kapsamında önemli bir değerimiz olan Âşık Veysel'in gençler ve yeni nesil tarafından sosyal medya görünürlüğünü ve tanınırlığını arttırmak amacıyla Tevfik Fikret Kaya Ortaokulunun organizasyonunda gerçekleşecek olan "VEYSEL İÇİN ÇAL" ulusal proje etkinliğine Sınıf Öğretmenimiz Erdem SAKALLIOĞLU rehberliğinde katıldılar.

Mrt

2022-2023 Eğitim/Öğretim Yılı 2. Dönem  için yapılması gereken iş ve işlemlerin görüşülmesi için Okul Müdürü İbrahim DOĞAN  başkanlığında 2.Dönem  Senebaşı Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, millî birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakârlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarının yaşatılması konularını kapsayan "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" adlı okul gazetemiz hazırlandı.

"15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" adlı gazetemizi indirmek için tıklayınız.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası etkinlikleri düzenlendi. Öğrencilerimiz ile birlikte bu hafta "Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası(12-18 Aralık)" kapsamında tutumlu olmanın önemini ve Türk Mallarını kullanmanın ülkemize olan katkılarını öğrendik.

Ara

Okulumuzda tiyatro etkinliği gerçekleştirildi. Kırmızı Başlıklı Kız tiyatro etkinliği okulumuzda öğrencilerle buluştu.

Ara

Sakarya Valiliğimiz bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün sürdürmüş olduğu #SanatSakarya projesinde okulumuz öğrencileri Erdem Öğretmenimizin önderliğinde Cadde54 AVM' de bağlama gösterisi ve koro dinletisi gerçekleştirdiler.

Bu güzel çalışmayı bizlerle buluşturan emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.12 Kasım cumartesi günü  tatbikat saati 18:57 de yapılacak olan deprem tatbikatı öncesinde bugün sınıflarımızda çök-kapan-tutun hareketini uygulayıp daha sonra acil toplanma alanına geçtik.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünü 84.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Büyük komutan, büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Milli mücadelenin kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yılında milletimiz adına saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.