SAKARYA / HENDEK - Cumhuriyet İlkokulu

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜ MAKAMINDA ZİYARETTE BULUNDUK

Okul Müdürümüz İbrahim DOĞAN, Değerler Kulübü Öğretmenimiz Fatma ÇEKİÇCİOĞLU, Halkoyunları Öğretmeni Kadir KASIM ve Cumhuriyet İlkokulu Değerler Kulübü Çedes Projesi kapsamında düzenlediğimiz Halkoyunları ekibimizle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇEKİÇCİOĞLU 'nu makamında ziyaret etti. Öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şu cümlelerle dile getirdi:

“                                              Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm,

Cumhuriyet İlkokulu Değerler Kulübü öğrencileri olarak millet iradesinin yüceltildiği, geleceğimizin teminatı biz çocukların umut ve sevgi ile yaşamını sürdüreceği Aziz Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Bayramımız dünyanın tek çocuk bayramı olup Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere vefakâr halkımız, kahraman ordumuz tarafından bizlere armağan edilmiştir.

Atalarımızın armağanına, kültürümüze sıkı sıkıya bağlı kalarak sanat, spor ve bilimde gelişerek sahip çıkmalıyız. Bizi ağırladığınız için teşekkür ederiz.”

Makamlarında bizleri ağırlayan ve öğrencilerimize büyük ilgi gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇEKİÇCİOĞLU ‘na misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

23-04-202423-04-202423-04-202423-04-202423-04-2024

Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 23.04.2024 00:57 - Görüntülenme: 32